İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAPI LABORATUVARI TANITILDI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA’nın katkılarıyla, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle faaliyete geçen ve 8. Dönem derslerinden İnşaat Mühendisliği Laboratuvarı dersinin işlendiği İnşaat Mühendisliği Yapı Laboratuvarı’nın, henüz laboratuvar dersi almamış olan öğrencilere tanıtımı yapılmıştır. Arş. Gör. M. Alperen ÖZDEMİR ve Arş. Gör. Bircan ARSLANNUR tarafından yapılan tanıtımda, öğrencilerimize laboratuvarda uymaları gereken kurallar ile ilgili bilgi verilmiş ve Yapı Laboratuvarında bulunan cihazlar ve fonksiyonları gösterilmiştir. Ayrıca Yarmada-Çekme Deneyi, Elek Analizi Deneyi ve Sarsma Tablası Deneyleri yapılarak, öğrencilere parke taşı kırdırılmış ve deneyle ilgili kısa bilgiler verilmiştir.

• Yayımlama Tarihi: 05 Mart, 2019
  • Görüntülenme Sayısı: 933