duyuru

• Ocak
  • 2022

ÜÇ DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

26 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan üç ders sınavına girecek öğrencilerimizin, duyuru ekinde yer alan dilekçeyi doldurarak, 24 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar şahsen, posta veya e-posta yoluyla fakültemize müracaat etmeleri gerekmektedir. E-posta gönderecek öğrencilerimizin, sınav günü dilekçesinin aslını ibraz etmesi gerekmektedir. İlgililere önemle duyurulur.

E-posta adresi: muhendislik@igdir.edu.tr

Dilekçe için tıklayınız.

Not: Postadaki gecikmelerden dekanlığımız sorumlu değildir.

Benzer Duyurular

ÜÇ DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

E-posta adresi: muhendislik@igdir.edu.tr

Dilekçe için tıklayınız.

Not: Postadaki gecikmelerden dekanlığımız sorumlu değildir.