duyuru

• Eylül
  • 2022

2022-2023 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi yatay geçiş başvuru sonuçları için duyuru ekinde yer almaktadır.

Kesin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Yeri:

Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin kayıtları 19-23 EYLÜL 2022 tarihleri arasında;

Şahsi olarak Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelmeleri halinde yapılacaktır. Kabul edildiği bildirilen ancak şahsi olarak gelip kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)
  2. 29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.
  3. Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge.
  4. Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

Dosyalar

Benzer Duyurular

2022-2023 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI