. Ders kayıtları 14-18/09/2020 tarihleri arasında olacaktır. Bu tarihlerde üniversitemize gelmenize gerek yoktur. Ders kayıt işlemlerini internet üzerinden yapabilirsiniz.

. Ders kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağı adım adım öğrenci işlerinin web sitesinde anlatılmıştır (Gerekli bilgilere ulaşmak için tıklayınız).

. Ders kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra onaylanması için danışman hocanıza bildirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde ders kaydınız geçersiz sayılır.

. Ilk kez kayıt yapacak öğrencilerimizin danışman hocası Arş. Gör. Gülşen Turan'dır. Bu öğrencilerimiz gulsen.turan@igdir.edu.tr mail adresine öğrenci numaraları, isim ve soyisimlerini, telefon numaralarını içeren bir e-posta atmaları gerekmektedir.

. Dersler 01/10/2020 tarihinde Uzaktan Eğitim ile yapılacaktır.

. 01-09/10/2020 tarihleri arasında  ekleme çıkarma haftası olup bu hafta içerisinde mutlaka danışman hocanız ile iletişime geçerek varsa eklemek yada çıkarmak istediğiniz dersleri düzenledikten sonra ders kaydınızı tekrardan onaylatmanız gerekiyor.